Aangehouden na bedreiging aan de Troelstraweg

19 mei 2010

DORDRECHT - De politie heeft op woensdagmorgen 19 mei een 43-jarige man uit Winkel aangehouden op verdenking van bedreiging van een 50-jarige man uit Dordrecht. Laatstgenoemde zou door de man zijn bedreigd op een parkeerplaats aan de Troelstraweg.

Dit naar aanleiding van een zakelijk conflict. De 50-jarige rende weg en meldde zich bij de politiepost aan het Van Oldenbarneveldplein. De politie hield de verdachte later aan op het politiebureau aan de Genestetstraat in Krispijn waar hij zich meldde. De politie onderzoekt de zaak, het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.