IKN haalt een mooie opbrengst uit collecte

20 mei 2010

DORDRECHT - Voor de derde keer organiseerde Internationale Kinderhulp Nederland (IKN) een collecte in Dordrecht. Dit jaar is de opbrengst bestemd voor de 165 weeskinderen van het Patmos kinderdorp in Congo. Ruim een dozijn vrijwilligers trotseerden de regen en kou om geld in te zamelen. Hun inspanningen bleven niet onbeloond want uiteindelijk werd er € 1.526,00 opgehaald.

Tijdens de collecteweek kreeg IKN hulp uit onverwachte hoek. Radioman Herman Hofman van Drechtstad FM nodigde IKN medewerker Meity Bodenstaff uit een oproep te doen. De luisteraars kregen een interactief gesprek te horen over de 950 wees- en verlaten kinderen die IKN wereldwijd opvangt.

Wilt u meer weten over het werk van Internationale Kinderhulp Nederland? Surf dan naar www.internationalekinderhulp.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Hof
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.