Aanrijding auto en meisjes op de fiets op de Patersweg

22 mei 2010

DORDRECHT -Vrijdagmiddag 21 mei heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en twee meisjes op een fiets. De twee meisjes, beide 11 jaar en afkomstig uit Dordrecht, zaten samen op een fiets en reden over de Patersweg.

Op de kruising met de Frans Halsstraat zagen zij een personenauto over het hoofd, waardoor een aanrijding ontstond. Een van de meisjes liep verwondingen op aan haar arm en is voor controle per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ze hield aan het ongeval kneuzingen aan haar arm over. Het andere meisje bleef ongedeerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.