Politie houd man aan in Krispijn na bedreiging

22 mei 2010

DORDRECHT -Een 46-jarige man uit Dordrecht is zaterdagochtend aangehouden voor bedreiging. De politie kreeg die ochtend een melding dat de man zijn 38-jarige vriendin in een woning in Krispijn bedreigd zou hebben.

De vrouw was vervolgens met haar 19-jarige dochter naar de buren gevlucht. Toen de politie ter plaatse kwam, trof deze de man in de woning aan. Hierop is de man aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.