Man aangehouden na leksteken banden op de Lange Geldersekade

25 mei 2010

DORDRECHT - Een 54-jarige man uit Dordrecht is zondagavond 24 mei aangehouden voor vernieling. Een 65-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht had zijn auto geparkeerd aan de Lange Geldersekade.

Toen hij bij zijn auto terugkwam, waren alle vier zijn banden lek gestoken. Enkele getuigen hadden dit zien gebeuren en meldden zich bij de ter plaatse gekomen agenten. Deze wisten even later een 54-jarige man in zijn woning aan te houden. De man is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Daar verklaarde hij de banden te hebben lek gestoken naar aanleiding van een eerder op de dag voorgevallen onenigheid met de bestuurder van de auto. De man is de volgende dag heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.