Man aangehouden voor mishandeling ex-vriendin op de Albert Nijhuisstraat

25 mei 2010

DORDRECHT - Een 20-jarige man uit Dordrecht is zondagmiddag 4 mei aangehouden voor mishandeling. De politie kreeg die middag een melding van een vechtpartij aan de Patersweg. Ter plaatse bleek er een ruzie te hebben plaatsgevonden tussen de 20-jarige man en zijn 21-jarige ex-vriendin.

De man had de vrouw daarbij op de grond geduwd en geschopt. Vervolgens ging hij er vandoor. Agenten wisten de man even later aan de Albert Nijhuisstraat aan te houden, waarna hij is meegenomen naar het politiebureau. De man is na verhoor heengezonden. De politie maakte proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.