Twee mannen worden opgepakt op de A16 voor rijden onder invloed en bezit traangas

25 mei 2010

DORDRECHT - Een 33-jarige automobilist zonder vaste woon- of verblijfplaats en zijn 31-jarige passagier (ook met onbekende woonplaats) zijn op 24 mei om ± 06.00 uur op de A16 ter hoogte van Dordrecht. De 31-jarige reed veel te hard en onnodig links en trok daarmee de aandacht van agenten. Hij bleek teveel alcohol gedronken te hebben en werd aangehouden.

Ook kreeg hij bekeuringen voor de snelheid, onvoldoende rechts houden en geen richting aangeven. In de auto werd een busjes traangas gevonden, waarop ook de passagier werd aangehouden. Hij werd lastig en stootte met zijn hoofd de achterruit van een politieauto kapot. Ook op het politiebureau was hij agressief en moest hij met beperkt en gepast geweld onder controle gebracht worden. Beiden zijn na verhoor heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.