Dordtse Historische Kalender breidt steeds meer uit

25 mei 2010

DORDRECHT -De op 16 januari 2010 gelanceerde Dordtse Historische Kalender biedt steeds meer feiten in de toekomst! Het laatste PvdA  kamerlid van Dordtse bodem, Wijnie Jabaaij, staat er ook op. De moeder van Ronald Giphart begon in de zeventig van de vorige eeuw in de Dordtse gemeenteraad. Ook de eerste wethouder van de SDAP, dr. Th. Stoop, staat op de kalender. De laatste vice-premier van Dordtse bodem, Gijs van Aardenne, heeft ook een vermelding.

Zie meer op;

www.dordtsehistorischekalender.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.