Partijen in Dordrecht zonder actuele websites

25 mei 2010

DORDRECHT - Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen waren de website van de lokale partijen goed actueel. Maar momenteel zijn alleen de websites van PvdA, D66 en GroenLinks in Dordrecht nog actueel.

Beter voor Dordt (BVD) heeft als laatste bericht de benoeming van de nieuwe fractievoorzitter, dat was alweer een maand geleden. De VVD heeft op 4 mei het laatste bericht geplaatst. Ook de websites van het CDA en Christenunie/SGP zijn niet meer zo bij de tijd...

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.