Kop-staartbotsing op de Galileilaan

26 mei 2010

DORDRECHT - Bij een kop-staartbotsing tussen drie personenauto’s op de Galileilaan is een 71-jarige vrouw uit Dordrecht gewond geraakt. De vrouw zat naast de bestuurder van een personenauto die door onbekende oorzaak op een auto vóór hem reed.

Deze auto botste vervolgens op een auto die daarvoor reed. De 71-jarige passagier had nekklachten en ging op eigen gelegenheid naar de spoedeisende hulp. Ze was goed aanspreekbaar en mogelijk vallen haar verwondingen mee. De auto’s raakten alle in meer of mindere mate beschadigd, maar de auto waar het slachtoffer in zat, moest worden weggetakeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.