Kop-staartbotsingen op de Provincialeweg

27 mei 2010

DORDRECHT - Bij een kop-staartbotsing tussen vijf personenauto’s op 26 mei  op de Provincialeweg is een zwangere vrouw voor de zekerheid naar het ziekenhuis vervoerd. Ze bleek uiteindelijk niets te mankeren.

De botsing ontstond rond 16.00 uur, nadat een automobilist moest remmen vanwege het drukke verkeer vóór hem. Vervolgens botsten vier auto’s achter hem op elkaar. Niemand raakte verder gewond, maar de schade was aanzienlijk. Twee auto’s moesten worden weggetakeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.