Man zegt 'sorry' na het vernielen van auto's in de Madoerastraat

28 mei 2010

DORDRECHT - Na een melding van vernieling hebben agenten een 24-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Op vrijdag 28 mei 2010 omstreeks 05.35 uur kwam de melding dat er iemand auto’s aan het vernielen was in de buurt van de Madoerastraat in Dordrecht.

De politiemensen zagen inderdaad daar de verdachte lopen. Op de vraag waarom hij zo bezig was antwoordde de 24-jarige met de opmerking ‘sorry’. In de straat bleek dat er van verschillende auto’s de antennes waren vernield. De verdachte was onder invloed van alcohol.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.