Poppenfestival Dordrecht viert ook een kwart eeuw

30 mei 2010

DORDRECHT - Damiet van Dalsum heeft dit jaar een lustrum te vieren. De vrouw achter het internationale poppenfestival staat in het zonnetje, want het festival wordt voor de 25 ste keer gehouden.

Van zaterdag 19 t/m zondag 27 juni. is de periode dat jaar het poppenfestival haar 25ste verjaardag viert. . De stad stroomt vol met honderden poppenspelers die de meest verrassende optredens laten zien. De artiesten duiken overal op. In o.a. theaters, huiskamers, tuinen en op de fluisterboot. Op zaterdag 26 juni vindt een ieder de kunst letterlijk op straat. Met als afsluiter het betoverende avondspektakel, op 26 juni in de Wolwevershaven, wordt ook de 25ste editie er één om niet te missen! Meer informatie: www.poppentheaterfestival.nl

www.poppentheaterfestival.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.