Oud-GroenLinks raadslid Diny Koppens gaat voor Job Cohen

30 mei 2010

DORDRECHT -Diny Koppens, die in maart 2010 afzwaaide als gemeenteraadslid voor GroenLinks in Dordrecht, gaat voor PvdA-voorman Job Cohen. Ze geeft haar politieke voorkeur op haar eigen website.

Het oud-gemeenteraadslid wil via haar website de Dordtse politiek op de voet blijven volgen. Ze zet zich af tegen de wat zij noemt Verrutting van de samenleving. Ook geeft zich haar persoonlijke beleving weer bij politieke avonden in Dordrecht:

Haar website is te vinden op: dinykoppens.web-log.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.