ODS geeft jeugdclinics op het sportcomplex Stadspolders

31 mei 2010

DORDRECHT - De Dordtse voetbalclub ODS houdt in de maand juni elke zaterdag een jeugdclinic voor kinderen van 5 tot en met 8 jaar. De afgelopen weken heeft de club voetbalclinics gegeven op basisscholen in Dordrecht.

Zo maakten afgelopen vrijdag liefst 180 jonge leerlingen van De Bever op een speelse manier kennis met de voetbalsport. Voor alle scholieren, die clinics volgden en dat leuk vonden, komt er er nu dus een vervolg op het kunstgras, op het sportcomplex Stadspolders aan de Groene Zoom. Overigens zijn ook andere kinderen in die leeftijdsgroep welkom bij ODS.

De jeugdclinics vinden elke zaterdagochtend plaats van tien tot twaalf uur op 5, 12, 19 en 26 juni. Via de schoolbezoeken en de open clinics hoopt de twee jaar geleden opnieuw opgerichte voetbalclub na de zomer te kunnen beginnen met F-pupillen en/of kabouters. Zeker is al, dat ODS komend seizoen met drie seniorenteams en een B-juniorenteam zal uitkomen.      

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.