Autodief aangehouden op de Weeskinderendijk

31 mei 2010

DORDRECHT - De politie heeft in de nacht van zaterdag 29 mei op zondag 30 mei een 37-jarige man uit Dordrecht aangehouden op verdenking van diefstal van een auto. De man reed in de auto toen hij surveillerende agenten tegen kwam. Hij ging er daarop vandoor en liet de auto achter op de Weeskinderendijk. Hijzelf ging er te voet vandoor.

De politie zette de omgeving af en vond de verdachte die zich had verstopt in de bosjes. Hij bleek de auto te hebben gestolen vanaf de Crayensteynstraat. De rechtmatige eigenaar heeft aangifte gedaan. De verdachte is ingesloten. Hij heeft geen rijbewijs en had nog een boete openstaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.