Dief aangehouden in bouwmarkt aan de Edisonstraat

31 mei 2010

DORDRECHT - Een 27-jarige man uit Dordrecht is op vrijdag 28 mei einde middag aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De man stal bij een bouwmarkt aan de Edisonstraat twee fietssloten, een imbussleutel en een ringsleutel.

Hij werd betrapt maar trapte vervolgens stennis in de zaak. De medewerkers kregen hem met moeite mee naar het kantoor en hij bedreigde twee medewerkers. De inmiddels gealarmeerde politie sloot de man in voor verhoor. Uit het politiesysteem bleek dat de 27-jarige nog een vijftal straffen open had staan waaronder 85 dagen gevangenisstraf. Hij zit nog vast, de politie verricht onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.