VVD Dordrecht zwaait oud-gemeenteraadsleden uit

31 mei 2010

DORDRECHT - Bij sommige partijen verdwijnen oud-gemeenteraadsleden haast in stilte naar de achtergrond. Dat is niet standaard bij alle fracties in de gemeenteraad van Dordrecht zo. De VVD zette enkele volksvertegenwoordigers in het zonnetje.

De website van de VVD bericht daarover: Op zondag 30 mei vond het afscheid plaats van de oude fractie in de Watertoren in Dubbeldam. Vier fractiegenoten uit de vorige periode keerden niet meer terug als raads- of commissielid en werden om te bedanken voor al het verrichte werk in het zonnetje gezet.

Ed Vermeulen was twaalf jaar actief als raadslid. Inmiddels is hij benoemd in het bestuur en zal hij zich als bestuurslid blijven inzetten voor de VVD in Dordrecht.
Arthur Beem is acht jaar raadslid en vervolgens vier jaar commissielid geweest. Ook heeft hij deelgenomen aan de Senioren in de VVD en was hij tot 2004 fractieassistent.

Joop Rakhorst heeft zich twee periodes als raadslid ingezet voor de fractie, met name op het gebied van financiën. Joop is voor zijn raadslidmaatschap ook actief geweest in het bestuur.
Karin Lambrechts nam na twee raadsperiodes afscheid. Sinds april 2010 is zij wethouder in Teylingen voor de VVD. Ook Karin is voor haar raadslidmaatschap bestuurslid geweest bij de afdeling Dordrecht.

De vier scheidende fractiegenoten werden toegesproken door de oud-fractievoorzitter Dirk Pols die hen tevens een geschenk namens de fractie overhandigde.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.