Vier kerken organiseren spelletjesmiddag voor kinderen uit Dordrecht

31 mei 2010

DORDRECHT - Op woensdagmiddag 16 juni is er weer een spelletjesmiddag in de Merwelanden, die vier kerken samen organiseren. ,,Samen sterk" zal het thema zijn. De Wilhelminakerk, Ontmoetingskerk, de Wijnstok en de RK-kerk Stadspolders werken aan de middag mee, maar de activiteit staat voor alle kinderren open.

,,Kerken zonder grenzen" is de naam van de commissie die de spelletjesmiddag draagt. Centraal info nummer Riette Bunk, telefoon 078-6214120.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.