Veel info over schaakleven van Kees Buddingh bij Tomsschaakboeken.nl

31 mei 2010

DORDRECHT - De website www.tomsschaakboeken.nl biedt veel (schaak) informatie over Kees Buddingh' (1918-1985). Webmaster Tom van Bokhoven heeft die informatie verzameld aangezien Buddingh' in zijn literaire loopbaan veel over schaken sprak en schreef. Wim Huijzer maakte een wandelgids rond werk van Buddingh' en daarin wordt het Hof beschreven in relatie tot een schaaktoernooi. November 2010 is de Buddingh': een kwart eeuw na zijn overlijden.

De Buddinghinfo is bij www.tomsschaakboeken.nl te vinden in de inhoudsopgave in het linkerrijtje.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Hof
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.