Man aangereden op de Nassauweg

01 juni 2010

DORDRECHT - Een 85-jarige voetganger uit Dordrecht is op 31 mei naar het ziekenhuis gebracht, nadat hij op de Nassauweg door een personenauto was aangereden.

De man stak plotseling over en kwam tegen de spiegel van een voorbijrijdende auto aan. De 43-jarige bestuurder kon de man niet meer ontwijken. Het slachtoffer liep een hoofdwond op en was verminderd aanspreekbaar. Hij moest in ieder geval een etmaal in het ziekenhuis blijven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.