Verdachte van mishandeling aangehouden op de Blaauwweg

01 juni 2010

DORDRECHT - Een 31-jarige man uit Dordrecht is op 1 juni op de Blaauwweg aangehouden. Hij zou op 16 mei op de Smitsweg een 23-jarige man uit Dordrecht in zijn gezicht hebben geslagen. Hij liep, naast kneuzingen, drie gebroken tanden op.

Het slachtoffer kwam die nacht terug van een feestje en was op weg naar een parkeerplaats. Onderweg daar naartoe kwam het slachtoffer de verdachte tegen en er ontstond een woordenwisseling tussen beiden over een meisje dat met het slachtoffer meeliep. De woorden ontaardden al snel in klappen.

Het slachtoffer wist weg te vluchten en de politie werd gewaarschuwd. Uit het onderzoek kwam de naam van de verdachte naar voren. Hij wordt verhoord en de politie zet het onderzoek voort.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.