Verdachte van mishandeling aangehouden in het Merwesteijnpark

03 juni 2010

DORDRECHT - Een 41-jarige man uit Dordrecht is op 2 juni op het Oranjepark aangehouden. Hij zou even daarvoor in het Merwesteijnpark een 59-jarige vrouw uit Dordrecht hebben mishandeld door haar bij haar keel te grijpen.

De man had om niets ruzie met haar gemaakt. De vrouw wist van de man, een ex-vriend van haar, weg te lopen. Ze raakte niet gewond en was in staat de politie te bellen. Agenten vonden de man snel na de melding. Hij is in verzekering gesteld.

De politie zoekt getuigen van het incident in het Merwesteijnpark dat tussen 17.00 en 17.45 uur plaatsvond en vraagt hun te bellen met 0900-8844 (lokaal tarief) en te vragen naar de afdeling Gebiedsgerichte Opsporing van de Recherche Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.