Viering 30 jarig bestaan Driesprong en start Ontmoet je Burendag

05 juni 2010 door Paul Schrandt
Viering 30 jarig bestaan Driesprong en start Ontmoet je Burendag

DORDRECHT - Zaterdag 5 juni was er in Reeland een wijkfeest. Het was een gecombineerd feest, want het wijkcentrum De Driesprong bestaat dertig jaar en tevens werd de ‘Ontmoet je Burendag’ gevierd.

Wethouder R.E.C. Reynvaan-Jansen (Wijkgericht Werken) opende om 12.00 uur het wijkfeest en vierde daarna samen met de bewoners van Reeland het jubileum van het wijkcentrum. De programmering van het wijkfeest was in samenwerking met alle deelnemende partijen tot stand gekomen, waardoor er een multicultureel feest plaatsvond.

Foto: Paul Schrandt

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.