Man gewond bij vechtpartij op de Sweelinckstraat

05 juni 2010

DORDRECHT - Een 43-jarige man uit Dordrecht is op 5 juni om ± 01.00 uur bij een verkeersruzie aan zijn been gewond geraakt. De man was na een feestje in een taxi op weg naar huis toen de chauffeur op de kruising Sweelicnkstraat-Hollanderstraat niet verder kon rijden.

Eén of meer auto’s stonden op de straat en blokkeerden de weg. Toen de man uit de taxi stapte, kreeg hij meteen ruzie met een van de automobilisten. Er volgden over en weer klappen en de man viel op de straat. De andere partij reed vervolgens weg.

Het slachtoffer liep breuken in zijn onderbeen op en moest naar het ziekenhuis. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.