Lastige verdachte aangehouden op het Admiraalsplein

05 juni 2010

DORDRECHT - Een  31-jarige man uit Breda is op 5 juni op het Admiraalsplein aangehouden. Agenten zagen hem op de Karel Doormanweg op een minibike rijden en zij spraken hem op het Admiraalsplein aan. De minibike had geen kenteken, was niet verzekerd en de man droeg geen helm.

Toen de man verteld werd dat zijn brommertje in beslaggenomen was, werd hij boos en agressief. Na een worsteling en duw- en trekwerk kon hij geboeid afgevoerd worden. Op het bureau werd hij al snel een stuk rustiger.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.