Meisje licht gewond na aanrijding op de Jan den Haenstraat

05 juni 2010

DORDRECHT - Een 5-jarig meisje uit Dordrecht is op 4 juni lichtgewond geraakt, nadat ze op de Jan den Haenstraat was aangereden door een personenauto. Het meisje stak plotseling vanachter een geparkeerde auto de rijbaan over en de 21-jarige bestuurster uit Amstelveen kon niet meer tijdig stoppen.

Ambulancepersoneel heeft het meisje nagekeken, maar ze bleek niet meer dan een paar schaafwonden te hebben. De politie heeft haar met een beertje aan haar ouders overgedragen. De automobiliste bleef ongedeerd, maar was erg geschrokken.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.