Burgemeester Arno Brok woensdagmiddag op de fiets langs stembureau's in Dordrecht

05 juni 2010

DORDRECHT - De stad Dordrecht heeft woensdag een primeur: burgemeester Arno Brok gaat met de fiets langs een aantal stembureau's. In het verleden hoorde de dienstauto standaard bij de uitrusting van de eerste burger van de stad. Brok gebruikt de fiets waar mogelijk en gaat ook lopend door Dordrecht.  Sommige mensen gaan al met de burgemeester op de foto om vast te leggen dat hij op bezoek is geweest.

Meer over de stembusdag 9 juni:
Van 07.30 uur tot 21.00 uur zijn de stembureaus geopend voor de verkiezingen van de leden van de Tweede Kamer. Burgemeester A.A.M. Brok is bij aanvang aanwezig in stembureau 1 op het Stadhuis. In de middag fietst hij langs diverse stembureaus in de stad. Na de sluiting van de stembureaus, begint om 21.00 uur het politiek café in de hal van het Stadhuis. Belangstellenden kunnen er de landelijke en lokale uitslagen volgen. De voorlopige uitslag van Dordrecht wordt verwacht rond 23.00 uur. Op vrijdag 11 juni stelt het hoofdstembureau de uitkomst van de Kieskring Dordrecht officieel vast tijdens een openbare zitting om 10.00 uur in kamer 1 van het Stadskantoor.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.