RTV Dordrecht zoekt snel een penningmeester

05 juni 2010

DORDRECHT – Op de website van RTV Dordrecht heeft het bestuur nog twee gezichten (Jan Goeijenbier en Gerard Sterk van de Weg).  Inmiddels is oud-wethouder Jannie van der Loos tot het stichtingsbestuur toegetreden. Het bestuur wil graag uitbreiden en zoekt minstens nog iemand als  penningmeester.

De delegatie van RTV Dordrecht zal binnenkort een gesprek hebben met de nieuwe media-wethouder Piet Sleeking (Beter voor Dordt).Verder is er bij de omroep nog een Programma raad (PBO geheten op de website). Volgens de informatie zitten zeven mensen in de PBO. Zij zien toe op de kwaliteit van de proggramma's.

Website: www.rtvdordrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.