Dag van de bouw op Gezondheidspark trekt 500 bezoekers

07 juni 2010
Dag van de bouw op Gezondheidspark trekt 500 bezoekers

DORDRECHT - Ondanks de warmte hebben ruim vijfhonderd belangstellenden op zaterdag 5 juni de 'Dag van de Bouw' bezocht op het Gezondheidspark in Dordrecht.
 
Bouwbedrijf Hurks Van der Linden en het Albert Schweitzer ziekenhuis gaven het publiek rondleidingen. Bezoekers kregen een goed beeld van onder meer de toekomstige Spoedeisende Hulp, die op 2 juli al in gebruik wordt genomen. Veel indruk maakten de bunkers voor de bestraling van kankerpatiënten van het Erasmus MC. 

Voor een prachtig overzicht over het totale zorgcomplex, de Sportboulevard en de wijde omgeving, konden de mensen zich in een bakje aan een hijskraan omhoog laten takelen naar 50 meter hoogte. 

Foto 1: Uitzicht over het Gezondheidspark vanuit een hijsbakje
Foto 2: Uitleg in één van de bestralingsruimten van het Erasmus MC

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.