Vrouw aangereden op de Spuiboulevard

08 juni 2010

DORDRECHT - Een 33-jarige vrouw uit Dordrecht is op 7 juni door een onbekende automobilist aangereden.

Het slachtoffer stak rond 15.30 uur de Spuiboulevard ter hoogte van de Spuidam oversteken, toen een wit bestelbusje haar aanreed. De bestuurder bemerkte de aanrijding, want hij zag er geschrokken uit, maar hij reed weg zonder zijn gegevens achter te laten. De vrouw liep een pijnlijk been op en werd door ambulancepersoneel onderzocht. Ze hoefde niet naar het ziekenhuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.