Brandje in basisschool aan de Brouwersdijk

09 juni 2010

DORDRECHT - In een basisschool aan de Brouwersdijk heeft op 9 juni rond 08.30 een paar minuten een brandje gewoed. Niemand raakte gewond. Door nog onbekende oorzaak raakte een gordijn in een klaslokaal op de eerste verdieping in brand

. Daar was op dat moment niemand aanwezig. Personeelsleden hadden de vlammen binnen een paar minuten geblust. De brandweer kwam met twee voertuigen ter plaatse, maar hoefde alleen nog maar te controleren en ventileren. Op het moment van het brandje was in schoolgebouw alleen een klas kleuters op de begane grond binnen.

Het regelmatig oefenen van brandalarm betaalde zich uit: de kleuters werden probleemloos en rustig naar het schoolplein achter de school gebracht. Door het brandje begonnen de lessen in de school enkele minuten later.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.