Dronken reiziger aangehouden voor kotsen op Centraal Station

09 juni 2010

DORDRECHT - Een 26-jarige man met onbekende woon- of verblijfplaats is op 8 juni rond 21.00 uur op het Centraal Station aangehouden. De dronken man had in een cafetaria aldaar twee broodjes hamburger gegeten en vond het een goed idee om daar te gaan overgeven.

Verder viel hij reizigers lastig. Toen NS-personeel hem op zijn gedrag aansprak en hem wilde verwijderen, begon de man de schelden , te schoppen en te slaan . Daarop werd hij aangehouden en ingesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.