Verdachten van bedreiging aangehouden op de Spuiboulevard en de Overkampweg

09 juni 2010

DORDRECHT - Een 22-jarige man uit Dordrecht is op dinsdagavond 8 juni op de M.H. Trompweg aangehouden. Hij had daar in een bushalte met een meisje ruzie gemaakt. Een buschauffeur zag de twee bij de bushalte staan en stopte in de veronderstelling dat het duo wilde opstappen. Hij zag dat de twee ruzie maakte en dat het meisje een paar duwen van de man kreeg.

Toen hij aan haar vroeg of alles goed was, kreeg hij een grote mond terug. De chauffeur sprak de man op zijn gedrag aan, waarop deze hem met de dood bedreigde. De politie werd gebeld en de man werd aangehouden. Hij had gedronken. Na een nacht slapen in de cel, wordt hij verhoord.

Een 42-jarige man uit Dordrecht is op 8 juni op de Spuiboulevard aangehouden. Hij had bij een gemeentelijke organisatie op hoge toon geëist dat hij direct geholpen werd. Toen dat niet gebeurde werd hij agressief en bedreigde hij een beveiligingsman die hem op zijn gedrag aansprak, met de dood. Hij ging er vervolgens vandoor. De man nam later zelf contact op met de politie met de vraag wat hij nu het beste kon doen.

Hij kreeg het advies dat het beter was zichzelf bij een politiebureau te melden dan de politie naar hem op zoek ging en hem toch wel een keer te pakken zou krijgen. De man meldde zich korte tijd later daadwerkelijk op het politiebureau aan de Overkampweg en werd aangehouden. Hij is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.