Gratis Hollandse Nieuwe voor Waterbusreizigers

10 juni 2010
Gratis Hollandse Nieuwe voor Waterbusreizigers

DORDRECHT - Reizigers van de Waterbus krijgen op donderdag 10 juni gratis nieuwe haring aangeboden op de aanlegsteiger aan de Merwekade in Dordrecht. Dit initiatief van Waterbus i.s.m. het Veerhuis is genomen om het nieuwe elan van de Waterbus nog nadrukkelijker bij de reizigers bekend te maken.

De komende jaren zijn we gefocust op de kwaliteit van onze schepen en dienstregeling en willen onze reizigers maximaal comfort bieden,” aldus algemeen directeur Hugo van Manen.

Inmiddels zijn 2 schepen al voorzien van de nieuwe huisstijl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.