Onderzoek naar overvallen in Opsporing Verzocht

10 juni 2010

DORDRECHT - Aanstaande donderdag 10 juni besteedt het TV programma Opsporing Verzocht aandacht aan een onderzoek naar een aantal overvallen in Dordrecht. In het begin van dit jaar waren o.a. supermarkten en cafetaria's doelwit van mogelijk eenzelfde dadergroep.

Het onderzoek resulteerde op 8 juni in een aanhouding van een 20-jarige Dordtenaar door het arrestatieteam. Hij wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij één of meerdere van deze overvallen.
Het onderzoek van de recherche is met de aanhouding van deze verdachte niet klaar. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

De uitzending van Opsporing Verzocht is deze week van dinsdagvond verzet naar donderdagavond, 20.30 uur op Nederland 1. Het programma is verzet in verband met de verkiezingen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.