Jongens besmeuren stoel in de waterbus

11 juni 2010

DORDRECHT - Frans de Munnik presenteert boek Regeringsvorming in Nederland. Voor besmeuring van een stoel hebben agenten twee jongens meegenomen naar het bureau. De politiemensen gingen op donderdagmiddag 10 juni 2010 naar de Waterbus die lag aangemeerd aan de Merwekade in Dordrecht.

Medewerkers van de waterbus hadden twee jongens van 16 en 17 jaar uit Dordrecht aangehouden. Ze hadden een stoel besmeurd met kauwgum en hier deed iemand van de waterbus aangifte van.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.