Veel oranje tijdens afsluiting Avondvierdaagse

11 juni 2010 door Paul Schrandt
Veel oranje tijdens afsluiting Avondvierdaagse

DORDRECHT -  Het was vrijdagavond een drukte van jewelste tijdens de laatste avond van de Avondvierdaagse.
Duizenden mensen stonden langs de route om de wandelaars aan te moedigen of te voorzien van bloemen en kadootjes.

Het kan niemand zijn ontgaan dat ook in Dordrecht de WK-koorts heeft toegeslagen; de ruim vier kilometer lange slinger van mensen was voornamelijk oranje gekleurd.
Kleding, hoeden, pruiken, ballonnen, toeters, vlaggen en knuffelberen, Oranje was bij jong en oud flink vertegenwoordigd.

De route van de laatste avond:

Noordendijk, Oranjelaan, Noordendijk, Torenstraat, Boomstraat, Boombrug, Palingstraat, Kuipershaven, Aardappelmarkt, Aardappelmarkt, Grote Markt, ’s Heer Boeijenstraat, Wijnstraat, Groenmarkt, Visbrug, Visstraat, Bagijnhof, Johan De Wittstraat, Vest, Vriesebrug, Vrieseplein, Kromhout, Sint Jorisweg, Van Hoogstratensingel, Hallincqlaan, Stooplaan, Oranjelaan, Bankastraat, Ceramstraat, Reigerstraat, Aalscholverstraat, Fietspad Noordendijk, Sportcomplex - Finish

Foto: Paul Schrandt

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.