Man rijdt onder invloed op de Cornelis Trompweg en raakt rijbewijs kwijt

11 juni 2010

DORDRECHT - Op de Cornelis Trompweg in Dordrecht hebben politiemensen een 33-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Deze reed over de Cornelis Trompweg op donderdagavond 10 juni 2010. Uit de blaastest bleek dat de verdachte een te hoog promillage had.

Dat promillage was zo hoog dat normaal de politie hiervoor het rijbewijs ingevorderd. Maar dat was al ingevorderd waardoor de 33-jarige dus ook reed zonder geldig rijbewijs. De man ontkende in het verhoor overigens dat hij de auto bestuurde.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.