Twee Fransmannen aangehouden op de A16 voor bezit softdrugs

12 juni 2010

DORDRECHT - Twee Fransmannen (24 en 30 jaar) zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag 12 juni aangehouden voor het bezit van softdrugs. Agenten zagen het tweetal over de A16 rijden en hielden de auto staande voor een routinecontrole.

Bij het controleren van het voertuig, hadden zij het vermoeden dat het tweetal drugs in het bezit had, waarop ze besloten assistentie in te roepen van een drugshond van de Diensthondgeleiders van de Politie Zuid-Holland-Zuid.

Met behulp van de hond werden diverse hoeveelheden softdrugs aangetroffen die verstopt zaten in het voertuig. Hierop is het tweetal aangehouden. Ze zijn voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.