Einde omleidingsroute Stationsgebied

14 juni 2010 door Paul Schrandt
Einde omleidingsroute Stationsgebied

DORDRECHT - Op maandag 14 juni om 10.00 uur verwijderde Ferdinand van den Oever, wethouder Economische Zaken en grondbedrijf, Cultuur en Verkeer & Vervoer, een van de laatste barriers van de omleiding stationsgebied.
Hij deed dit door met een shovel, onder het toeziend oog van de shovelbestuurder, een blok beton te verplaatsen.

Nadat de wethouder met een paar handgebaren een paar wachtende automobilisten het sein gaf te gaan rijden, kon het verkeer weer doorstromen.

De omleiding die startte op 17 augustus 2009 en noodzakelijk was voor de werkzaamheden in het stationsgebied, is met ingang van deze datum officieel opgeheven. De omleiding die tot eind december zou duren is met zes maanden terug gebracht. De Burgemeester de Raadtsingel en de Stationsweg zijn weer beschikbaar als doorgaande routes van oost naar west en omgekeerd. Wel is er tot oktober per rijrichting één rijbaan beschikbaar.

Foto: Paul Schrandt

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.