Man aangehouden na aanrijding op het Lunenbrugplein

14 juni 2010

DORDRECHT - Een 46-jarige man uit Dordrecht is zaterdagmiddag 12 juni aangehouden na een aanrijding op het Lunenburgplein. Een 30-jarige vrouw reed in haar auto over de Hellenburg en wilde linksaf de Galileïlaan inslaan.

De 46-jarige man reed met zijn twee zoontjes in een auto over de Galileïlaan en wilde rechtdoor het Lunenburgplein op rijden. Daarbij gaf hij de vrouw geen voorrang, waardoor een aanrijding ontstond. De politie kwam ter plaatse en nam bij de man een blaastest af. Hierbij blies de man een F, waarop hij werd aangehouden.

Op het bureau werd bij de man een ademtest afgenomen, waarmee een promillage van 1,7 werd gemeten. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Na verhoor is hij met een rijverbod heengezonden. Geen van de inzittenden van de beide voertuigen hielden aan de aanrijding verwondingen over.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.