Verdachte van zware mishandeling aangehoudenop het Admiraalsplein

15 juni 2010

DORDRECHT - Een 35-jarige man uit Dordrecht is op 14 juni rond 19.00 uur op het Admiraalsplein aangehouden. Hij zou bij een supermarkt aldaar een 37-jarige plaatsgenoot hebben mishandeld. De twee hadden door nog onbekende redenen ruzie met elkaar, waarbij de verdachte het slachtoffer geslagen en geschopt zou hebben.

Het slachtoffer raakte ernstig gewond en is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Hij heeft mogelijk hersenletsel. Bij de supermarkt was toevallig een arts in de buurt die zich - in afwachting van de ambulance - over het slachtoffer ontfermde. De verdachte was nog op de plaats waar de mishandeling gebeurde toen de agenten aankwamen. Zij hielden hem direct aan. Hij is in verzekering gesteld en wordt verhoord.

De politie komt graag in contact met mensen die de mishandeling hebben gezien. Wie getuige is geweest en nog niet met de politie heeft gesproken wordt verzocht contact met de recherche in Dordrecht op te nemen. Dat kan op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.