Verdachte van vernieling en mishandeling aangehouden op de Bagijnhof

15 juni 2010

DORDRECHT - Een 20-jarige man uit Dordrecht is op 14 juni op de Bagijnhof aangehouden. Hij had kort daarvoor daar een ruit van een horecagelegenheid vernield en liep daarna weg. Hij ging op straat liggen en was nauwelijks aanspreekbaar.

Een 23-jarige vrouw uit Dordrecht zag de man liggen en bood hem een glas water aan. Daarop sloeg hij haar zonder reden in haar gezicht. Ze liep kneuzingen op en heeft aangifte gedaan. De man was dronken en is ingesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.