Wethouder H.P.A. Wagemakers reikt Johan de Wittspeld uit

16 juni 2010

DORDRECHT - Tijdens de landelijke speeltuindag zaterdag 19 juni reikt wethouder Wagemakers een Johan de Wittspeld uit aan de heer C. Ouborg. De heer Ouborg ontvangt deze gemeentelijke onderscheiding voor zijn jarenlange enthousiaste en onvermoeibare inzet  als vrijwilliger bij speeltuin Stadspolders. Hij is daar nagenoeg iedere morgen en ook vele middagen aanwezig voor allerlei kluswerkzaamheden, als toezichthouder, voor de begeleiding van schoolreizen en kinderfeesten en om te helpen bij het knutselen.

De Johan de Wittspeld is in 1993 ingesteld voor maatschappelijk actieve Dordtenaren die zich tenminste 10 jaar belangeloos en vrijwillig hebben ingezet voor de Dordtse samenleving.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.