Auto botst tegen bromfietser op de Zeehavenlaan

17 juni 2010

DORDRECHT - Op de Zeehavenlaan heeft op woensdagavond 16 juni omstreeks 19.40 uur een verkeersongeval plaatsgevonden tussen een automobilist en een bromfietser met passagier. Een 23-jarige vrouw reed in haar auto uit een parkeervak en zag daarbij de bromfiets over het hoofd.

De twee 20-jarige mannen uit Hendrik-Ido-Ambacht kwamen ten val waarbij de passagier gewond raakte aan zijn enkel. Deze man werd naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder had alleen schade aan zijn kleding, de vrouw raakte niet gewond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.