Verdachte aangehouden op de Dubbeldamseweg Noord voor zware mishandeling

17 juni 2010

DORDRECHT - De politie heeft woensdagmiddag een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor zware mishandeling van een 48-jarige inwoner van Dordrecht.

De mannen had al enige tijd onmin met elkaar wat woensdagmiddag op de Dubbeldamseweg Noord resulteerde in een confrontatie waarbij de verdachte het slachtoffer zodanig mishandelde dat hij buiten bewustzijn is geraakt. Het slachtoffer liep bij de mishandeling een aantal gekneusde ribben op en is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.