Hans Berrevoets gastspreker bij PvdA Dordrecht over cultureel erfgoed

17 juni 2010

DORDRECHT -  Journalist Hans Berrevoets, die in Dordrecht voor de toekomst het verleden vandaag op de kaart wil zetten, is vanavond gastspreker op een ledenvergadering van de Dordtse PvdA.

De voorzitter van het Platform Stedelijke Herdenking, dat in 2007 in de Wilhelminakerk werd opgericht, probeert het draagvlak in de stad zo breed mogelijk te maken voor cultureel erfgoed. Hij vindt dat bij het karakter van de stad horen.

Zijn platform is daarom met zoveel mogelijk mensen en partijen in de stad in gesprek

De lezing van de gastspreker in de Buitenwacht aan de Bosboom Toussaintstraat 67 begint om half negen.

Bericht van de site PvdA Dordrecht:

Historische Helden op PvdA Algemene Ledenbijeenkomst

Donderdag 17 juni 2010 komt Hans Berrevoets op de Algemene Ledenvergadering e.e.a. vertellen vanaf 20.30 uur over Historische Helden: het Platform Stedelijke Herdenking Dordrecht en de Dordtse Historische Kalender. Ook legt hij de verbinding vanuit de historie met het heden. De bijeenkomst is in De Buitenwacht, en begint vanaf 19.30 uur met een Analyse van de uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen. Ook belangstellenden zijn van harte welkom.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.