PvdA werkgroep Levende Historie

18 juni 2010

DORDRECHT - De PvdA start een werkgroep Levende Historie. Mark Kop Jansen is coördinator. Dit besluit is genomen op de Algemene Ledenvergadering op 17 juni 2010 in De Buitenwacht na een lezing van gastspreker Hans Berrevoets over kansen voor de Dordtse gemeenschap door actief met erfgoed bezig te zijn.

Heeft u belangstelling voor de werkgroep en wilt u met ons meedenken, over wat onze historie kan betekenen voor nu, markante persoonlijkheden en meedoen met activiteiten organiseren? Mail dan naar PvdA Dordrecht

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.