Vernieling autospiegel op de Hugo de Grootplein

18 juni 2010

DORDRECHT - Voor vernieling van in ieder geval een autospiegel hebben agenten twee jongens aangehouden. Op donderdagavond 17 juni 2010 kwam een melding dat er spiegels van auto’s werden getrapt op de Erasmuslaan in Dordrecht.

Inderdaad bleek dat er bij twee auto’s spiegels waren omgebogen. Maar deze konden weer rechtgezet worden. De politiemensen gingen op zoek naar de verdachten. Bij het Hugo de Grootplein vonden zij twee jongens van 15 en 16 jaar uit Dordrecht en hielden deze aan. Even later ontdekten de agenten toch een auto waarvan een autospiegel kapot was.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.